Kütüphane, okuma salonları

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Kütüphanesi, sosyal ve beşeri bilimlerin farklı alanlarında 70.000’in üzerinde kitaba erişebilme imkanı ve verimli bir ders çalışma ortamı sunuyor. Ayrıca öğrencilerimiz, Altunizade kampüsünde bulunan ve Türkiye’nin tartışmasız en iyi ihtisas kütüphanesi olan İSAM Kütüphanesi’nden araştırma alanında faydalanabiliyor.

Alanında tartışmasız en iyi ihtisas kütüphanesi olan İSAM Kütüphanesi, sosyal bilimlerin birçok alanında zengin bir kitap ve süreli yayın koleksiyonuna sahip. Yüzbinlerce kitaba sahip olan İSAM Kütüphanesi, İspanyolcadan Japoncaya kadar onlarca dilde binlerce akademik dergiyi takip ediyor, Rusya’dan Yemen’e kadar pek çok ülkeden topladığı belgeler yanında, görsel ve işitsel malzemeler ile arşivini zenginleştiriyor.