Yüksek Oranda Burs İmkanı

Gerçek bir vakıf üniversitesi olan İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, Türkiyenin en yüksek bursluluk oranına sahip üniversitesi. Öğrencilerinin tümüyle eğitimlerine odaklanabilmeleri için her türlü desteği sunan üniversitemizde mevcut öğrencilerimizin tamamı tam burslu veya kısmi burslu olarak öğretim görüyor.

Üniversitemiz tam bursun yanı sıra, %50 burs veya %25 bursla da öğrenci kabul ediliyor. Başarıyı ödüllendiren ve teşvik eden üniversitemizde ÖSYS'de dereceye giren öğrencilere öğrenim bursunun yanı sıra 600 ila 2000 TL arasında değişen nakit başarı bursları da veriliyor. Ayrıca %50 burslu programlara yerleşen öğrencilerimize belli başarı şartlarını sağlamaları halinde tam burslu olarak öğrenime devam etme fırsatı sunuyoruz.

Üniversitemizde öğrenim bursları ve nakit başarı ve destek burslarımızın yanı sıra öğrencilerimize ulaşım desteği, yurt imkânı da sunuluyor.

Burslar hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.